imaric24 objavljeno: 13. travanj 2013. Dijeli objavljeno: 13. travanj 2013. Pozdrav, Otvorio sam j.d.. osnovna djelatnost kozemtički salon, ja sam vlasnik i direktor, a moja supruga će biti jedini uposlenik koja će i raditi u kozmetičkom salonu. Moje je pitanje da li kršim neki zakon ako stavim radno vrijeme salona od 8 - 20h a jedini uposlnik je moja supruga ? Hvala na odgovorima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kresimir57 odgovoreno: 15. travanj 2013. Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2013. Zakonom o radu je regulirano pitanje radnog vremena. Tjedno radno vrijeme djelatnika je 40 sati, a uz još osam sati prekovremenih, najduže 48 sati. Zakon o radu uređuje i institut preraspodjele radnog vremena i omogućava da se u nekim djelatnostima, primjerice u turizmu, može tjedno raditi i duže od 48 sati, maksimalno 56 sati, ali uz izričitu pisanu suglasnost radnika. Takvo produženo radno vrijeme može trajati četiri mjeseca, a ako je to predviđeno kolektivnim ugovorom maksimalno šest mjeseci. Možda da razmislite o radu vaše supruge u 2 smijene - od 8 do 12 , te od 16 do 20 sati. Rad svaki dan od 8 do 20 h nije moguć, a i kada bi moglo zasigurno bi bio iscrpljujući. neprovediv. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MAXtv odgovoreno: 21. travanj 2013. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2013. Pozdrav, Evo i mog sličnog pitanja... Da li se radno vrijeme odnosi i na vlasnika tj. da li vlasnik ako sam radi u svojoj firmi u npr. prodavaonici obuće, može raditi od npr od 10-20 sati svaki dan i subotom od 9-13? Slažem se da je to ubitačni tempo, ali pas-materijalna situacija je takva. Ili sam ili nikako! P.S. radi se o d.. (ako je to bitno) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.