Jump to content

Nitko nije nadležan za odgovoriti na žalbu!


borbena

Preporučene objave

Molila bih Vas savjet za slijedeću situaciju:

 

natjecala sam se za mjesto pravnika u jednom Centru za socijalnu skrb. Cijeli postupak, od objave natječaja pa do dostave obavijesti da je primljena x.y osoba, je imao cijeli niz propusta. Uredno se žalim na tu odluku jer sam sigurna da ima i više osnova za poništenje natječaja.

 

Međutim, problem je što v.d ravnateljica tog Centra usmeno tvrdi da ona nije nadležna da odluči o žalbi, da ona ne zna sta bi radila sa mojom žalbom… i tako moja žalba više od mjesec dana stoji u njenoj ladici!

 

Po primanju ovih informacija zatražila samo pomoć od Ministarstva, točnije od Samostalne službe za upravni i inspekcijski nadzor, predstavke i pritužbe i koordinaciju sustava socijalne sigurnosti - gdje su me neko vrijeme zavlačili da bi mi jučer odgovorili da ako imam nešto sporno da se obratim inspektoru rada i to temeljem čl. 288. st.3 Zakona o radu prema kojemu radnik, radničko vijeće, sindikat te poslodavac mogu zahtijevati od inspektora provođenje inspekcijskog nadzora.

 

Molila bi savjet što da radim, odnosno kome da se obratim kako bi se uopće odlučilo o mojoj žalbi?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija