Jump to content

Prigovor na racun


jantar

Preporučene objave

Ne znam da li je ovo dobro mjesto, pa neka moderatori premjeste topic gdje pripada. Dakle, prije nego angaziram odvjetnika, mozda bi netko ovdje moze pomoci. Radi se o slijedecem.

 

S firmom dogovoren je gradevinski posao, izraden je projekt s projektantom koji nije zaposlenik te firme, no u dogovoru s vlasnikom firme s kim je dogovoren i troskovnik unutar projektne dokumentacije. Firma je izvela radove prekoracivsi sve normalne i prihvatljive rokove, stalno napominjuci da ce sve to kostati nesto vise nego sto je navedeno u troskovniku, no nikada nismo dobili tocan iznos koliko ce ti troskovi porasti, niti usmeno a niti pismeno. Napominjem da nismo dobili niti predracun prije pocetka radova, vec samo troskovnik u sklopu projektne dokumentacije. Nakon razvlacenja radova vise od 6 mjeseci, vlasnik firmi nam je osobno urucio racun na iznos dvostruko veci od onog navedenog u troskovniku, s troskovima i radovima koji nisu izvrseni. Mi smo odbili platiti takav racun, no on je odmah pokrenuo postupak prisilne naplate (ovrhe).

 

Sto sada uciniti? Kako podnijeti prigovor na taj racun, i kome? Koliko vremena imamo za podnijeti prigovor? Hvala za svaku informaciju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija