Jump to content

Teze tjelesne povrede


adin1

Preporučene objave

Eh ovako , sjedio je se prvi maj , i u toj situaciji pijanska je bila i covjek od 30 i kusur godina je naletio na mene , koji salom maljetan(17) , oborio me na zemlju , utom su priletili moj rodjak (25) , tetak (28) i prijatelj (16) , i pofino smo slomili covjeka . sa torokalne hirurgije su dosli nalazi da smo mu napravili serijski lom rebara lijeve strane , te frakturu nosa . A dok poznanici od tog covjeka i bliski prijatelji nam govore da je vec izasao iz bolnice i da su mu samo ugruhana rebra i slomljen nos . Eh sad kakve kazne mozemo dobiti , i mozemo li se izvuci bez zatvorskih ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja samo razmatram o mogucnostima kazne. Recimo kad bi bilo da se ustanovi da je on poceo da u samoodbrani smo ga isprebijali , kakve bi bile tada kazne a kakve suprot od toga , tj da smo mi poceli i da smo krivi u potpunosti . Samo me interesuje kolike se kazne mogu dobiti , i kakve su to kazne , jer stvarno nisam upucen ovo mi je prvi put da sam na sudu na strani optuzenog . hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija