Jump to content

uživanje nekretnine


breskvica13

Preporučene objave

Moj tata je vlasnik kuće ali njegova mama ima pravo dosmrtnog uživanja u kući, a teta joj je skrbnik. Teta uopće ne pita za nju samo jednom mjesečno kada dobije penziju. Tata i cijela obitelj je posvađana s bakom i ne komuniciramo s njom jednostavno je izbjegavamo već 4 godine. Ona se stalno želi svađati jer ne zna kud bi sama sa sobom. Živi na grbači mojih roditelja, nije dala jedne lipe u kuću ni za režije ni za ništa, a radi šta hoće. Stalno se prijeti i već je išla na policiju prijavit sestrinog muza i tatu je prijavljivala centru za socijalnu skrb. Ništa se nije riješilo jer policija je došla doma i rekli su da su oni vidjeli da ona nije normalna al da su morali doć, istu stvar su rekli tati u centru za socijalnu skrb. Nas zanima što mi možemo napravit, koje mjere poduzet da nas više ne maltretira?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ona je imala jedan dio kuće a tata drugi. Kad je došlo do svađe ona je svoj dio dala teti, a teta tati tako da je tata sad jedini vlasnik al pod uvjetom da baka ima pravo na dosmrtno uživanje.A prijeti stalno da će zapalit kuću, da je to njeno, maltretira najmlađu sestru koja ima 16 godina do te mjere da su je roditelji morali vodit psihologu na razgovor. Prijeti da će nas sve izbacit, da ćemo mi vidjet svoje kad nećemo imat di....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija