Jump to content

Nepostojeći prometni prekršaj


missguess

Preporučene objave

Poštovani,

 

trebala bi Vašu pomoć...naime, prije 6 mjeseci zabunom sam ušla u jednosmjernu ulicu, u suprotnom smjeru u kojoj se od nekud stvorila policijska patrola, dojurili su od nekud zamnom (baš nemam sreće, a ulica je duga 100 m)...

ispričala sam se policajcu, jer stvarno nisam znala da sam uopće u jednosmjernoj, jer nisam iz tog grada pa ga neznam ko svoj džep, na što je on nabrojio sve kazne koje me slijede, više ni sama neznam šta, ja sam lijepo zamolila da stvarno nisam znala, da se ispričavam i da ako je moguće da mi ne piše sve te silne kazne. Na to me je dotični policajac pitao jel imam novaca kod sebe (u prijevodu, koliko im mogu dati) ja sam rekla da kod sebe imam samo sto kuna. Na što je odgovorio kako mu to nije dosta a ja sam rekla kako ja stvarno nemam više.

Opet je ponovio da m je to malo, al dobro ovaj put će mi kao oprostiti ali mi je to opomena. Ja sam se ljubazno zahvalila i rekla da se sigurno neće ponoviti, jer ću sigurno zapamtiti da je to jednosmjerna ulica.

 

Sada nako 6 mjeseci doma mi je došao poziv na ročište na prekršajni sud, na kojem se moram pojaviti da mi se izreče kazna za navedeni prekršaj (novčana kazna, oduzimanje vozačke itd...)!!

 

Molim Vas jel mi može tko reći da li imaju uopće pravo pozvati me na sud, budući da ja tada nisam potpisala ništa, još me je policajac tražio novac i sada dobijem poziv na sud??

 

LP

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija