Jump to content

pravo na profesionalnu ozljedu


Mihrimah36

Preporučene objave

Može podnijeti zahtjev za priznavanje tog prava. Izabrani doktor primarne zaštite popunjava dio prijave o profesionalnoj bolesti koju izdaje MUP, a nakon toga se vodi daljnji postupak u HZZO-u. U istom se obavezno traži mišljenje specijaliste medicne rada i krovnog tijela medicine rada te se tada i donosi odluka da li se radi o profesionalnoj bolesti ili to nije slučaj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Lp!!!!!!Imam isti problem kao i od gospođe suprug sa kralježnicom,neurokirurg mi je rekao da sam na granici za operaciju,radio sam 9 god u city.exu do tada sam bio potpuno zdrav.Napravio sam 3 MR ne znam kolko već terapija obavio,bolove i dalje osjećam,dobio sam otkaz 2011 u 12mj,poslodavac me poslao na medicinu rada i ocijenili da sam ogranićeno sposoban za dizanje i nošenje tereta do 10kg,pošto nisu imali rješenje da mi ponude drugo radno mjesto u firmi dali su mi otkaz,radio sam na neodređeno vrijeme,da li da idem na komisiju da procijene invaliditet ili da tužim poslodavca,u otkazu su također napisali da ne uzdržavam nikoga a imam suprugu i malo dijete tada je dijete imalo godinu dana,unaprijed hvala!!!!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možete se obratiti izabranom doktoru koji vas može uputiti na nadležno tijelo vještačenja HZMO oko utvrđivanja invaliditeta, no ništa više od toga........za sve ostalo preporučam ovlaštenu i sturčnu pravnu pomoć jer situacija u kojoj ste se našli nije baš pravno gledano sjajna.

uređeno: od rubens
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija