Jump to content

Više od 2 godine.čekamo porodiljnu naknadu molm savijet


DADOvrana

Preporučene objave

Više od dvije god.čekamo porodiljnu naknadu od općine sve papire smo predali uredno,ništa nije naknadno traženo ali još ništa nismo dobili...naime radi se o iznosu od 5000 kn.pokušali smo razgovarati s načelnikom općine koji nam je prva u dva navrata rekao da se malo strpimo jer trenutno "nema novaca" a treći put nam je rekao da nemožemo dobiti taj novac jer moj otac nije platio naknadu za slivne vode u iznosu oko 600-hrk,dali je moguće da se načelnik tako ponaša jer to mi dijeluje kao ucijena i dali je to zakonski dozvoljeno a između ostalog ja sa svojom obitelji živim u odvojenom kućanstvu a ne sa ocem i kuća nije u mojem vlasništvu već u vlasništvu oca..............?????????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moram Vas ispraviti u dijelu u kojem navodite da čekate porodiljnu naknadu, naime ne radi se o tome već o vjerojatno jednokratnoj novčanoj pomoći jedinice lokalne uprave odnosno samouprave propisane nekakvim aktom ili odlukom iste. Probajte pribaviti taj akt i temeljem njega pismeno se zahtjevom obratiti onome tko je istu propisao.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija