Jump to content

Katastarska čestica


yasmin1

Preporučene objave

Obratite se za početak katastarskom uredu, gdje se može vidjeti da li je u vrijeme izdavanja dozvole na toj nekretnini bila ta oznaka broja čestice koja piše u građ. dozvoli. Postoji mogućnost da se na tom području provela nova kat. izmjera pa je došlo do promjene broja čestice. Do promjene broja moglo je također doći i uslijed naknadnih parcelacija na tom području 8npr. prije je imala oznaku 123/1, a danas ima oznaku 123/7). U tim situacijama katastar može izdati potvrdu o povijesti čestice (u smislu da je prije imala oznaku xxx, a danas ima oznaku yyy.)

Iz koje je godine građevinska? Da li ima uza se preslik kat. plana kao njen sastavni do?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Građevinska dozvola je iz 1984. godine.Bila sam već na katastru i rečeno mi je da se brojevi čestica nisu mjenjali.Također sam dobila objašnjenje da je možda geodet skupa s arhitektom išao nama na ruku kako bi dobili građ. dozvolu,kao,možda se na čestici 788 smjelo graditi,a na 790 ne pa se je zato upisala ta čestica 788

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija