Jump to content

Obrt/radno vrijeme/dozvola pušenja u prostoru


dudagrobanfan

Preporučene objave

Godinama imam obrt za šišanje pasa, zaista se trudim raditi sve "lege artis" no, kako to obično biva ono što ne znaš ne opravdava te ako ti uleti neka kontrola ...

U skoro 16 godina, uvijek mi je na salonu bilo istaknuto radno vrijeme - prema dogovoru ( i naravno broj telefona na koji trebaju dogovoriti termin), sada mi kolege rekoše da mora biti istaknuto određeno radno vrijeme. U mom poslu to je prilično glupo... npr. sjedim ja u lokalu od 9 do 5 i onda u 3 sata dođu istovremeno 3 psa (kojima naravno ne možeš objasniti da moraju čekat u redu, istovremeno se međusobno potuku ili neprekidno laju jedan na drugog.. zamislite sve ostale situacije ) :misli:

Sada to funkcionira ovako: kad me stranka nazove, dogovorimo termin kad paše objema stranama, često je to vrlo raaaano ujutro ili kasno navečer.. uslužna sam djelatnost, ljudi rade i normalno da je moje radno vrijeme totalno prilagođeno prema njima..

Postoji li neka zakonska začkoljica da ne mogu više ovako i zaista moram imati istaknuto određeno radno vrijeme - od-do .. što mi savjetujete?

 

I drugo pitanje:

Da li u prostoru mogu dozvoliti pušenje? U tom slučaju moram li imati neki interni akt o tome, ili je dovoljno staviti oznaku da je dozvoljeno?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija