Jump to content

Gradevinska dozvola


Siera-Madre

Preporučene objave

Kupio sam stan 2005. godine i za potkrovlje zgrade nije postojala gradevinska dozvola, investitor mi je nudio taj stan iako nije imao nijedan prozor da kupim i rusim kako meni odgovara sto sam naravno odbio i kupio jedan manji stan u toj zgradi za koji postoji gradevinska dozvola.

Nakon toga je jedna osoba kupila taj stan i pocela sa rusenjem u potkrovlju i izradom zidova kako njemu odgovara, a od tada pocelo je curiti voda u stanove ispod njega, u vise navrata zadnjih 5 god. smo ga molili da otkloni problem ali on to nije zelio napraviti.

Imam ZK ulozak iz 2007. god. u kojem je vidljivo da potkrovlje nema gradevinsku dozvolu, medutim danas je to ishodovano na ne znam na koji nacin, nikoga od stanara u zgradi nije se trazilo odobrenje da bi se slozili sa time da se dobije dozvola.

Susjeda je podnijela prijavu na gradevinsku inspekciju, izasli su na teren i uslikali postojece stanje i izdali rjesenje o rusenju svih izgradenih terasa, prozora, unutarnjih zidova jos 2011. god. i od tada se nista ne desava.

Isto tako je stanoupravitelj izasao na teren i isto ustvrdio ostecenja na zgradi i zaprijetio tuzbom jos 2009. god. u slucaju da ne vrati sve u prvobitno stanje, ali isto tako se nije nista desilo.

Krajem 2012. god. taj stanar u potkrovlju je podnesao zahtjev za legalizaciju tog objekta u potkrovlju ???? (naravno opet da nije pitao za suglasnost stanara)

30.06.2013. stanari su podnijeli zazhjev za Uporabnu dozvolu, znaci li to da ce to potkrovlje postati lelalno ili se nesto treba napraviti da bi se sprijecilo ovako bahato ponasanje.

Ja sam u ovoj godini podnesao jos 3 prijave na gradevinsku inspekciju protiv tog objekta u potkrovlju.

Jos samo da napomenem da ta bahata osoba iznad mene se bavi gradevinom

Molio bih nekoga da me uputi sta da radim, jer ovo je ocajno voda mi curi u spavacu sobu na tv moram drzati kantu kada pada kisa.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija