Jump to content

obrt- dug-zastara-nagodba


Vancira

Preporučene objave

Molim savjet!

 

2010 godine dobila sam opomenu o nastalom i neplaćenom dugu iz razdoblja od 1995. do 1998. godine za porez iz obrta. Nakon višednevnog istraživanja na što se dug odnosi rečeno mi je da su to neplaćeni doprinosi za mirovinsko dok sam imala obrt. Ni tada kada sam ga zatvorila kao ni sve godine nakon nisam dobila niti jednu obavijest o dugovanju. Rečeno mi je da je rješenje poslano 2009. Nisam ga dobila, u to vrijeme imala sam problem s uručivanjem pošte za što sam se nekoliko puta i žalila lokalnoj Pošti. No, ali i to rješenje je poslano 11 godina nakon nastanka duga, riječ je o dugu od otprilike 5000 kn.

Podnjela sam zahtjev za zastaru koji mi je odbijen. Podnjela sam žalbu kojom tražim ponovno otpis duga jer je prošlo više od 10 godina što nadležno tijelo nije poduzelo niti jednu radnju da me se o istom obavijesti, niti izvrši naplata.

Da bi danas dobila poziv od porezne uprave da dođem ako se želim dogovoriti za reprogran dugova i odustati od žalbe ili nastaviti žalbeni postupak radi utvrđivanja zastare.

Što mi je pametno učiniti?

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija