Jump to content

''Malo'' ih je al' ih ima


zlatko-grga

Preporučene objave

Dok hrvatski branitelji sve češće obolijevaju od raka (nedavno objavljena studija, ima i tema na forumu) dotle partizani zdravi i veseli uživaju u '' boračkim '' mirovinama. Dok su našim maloljetnim braniteljima osporavana prava iz domovinskog rata, partizani su svoje '' borce '' slali u mirovinu i sa 3 godine života!!! 68. god. iza drugog svjetskog rata u Hrvatskoj prima '' boračku '' mirovinu 28.334 osobe !!!

 

Link -> http://www.vecernji.hr/vijesti/mirovina-se-uplacuje-borcu-koji-je-1945-imao-samo-tri-godine-clanak-588610

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da i to malo ko spominje,svi imaju alergiju na HRV-i pogotovo oni što fronta nisu vidjeli

 

Dragi moj kolega, to je toliko puta do sada isprana tema da je uopće deplasirano o njoj diskutirati na braniteljskom forumu.Oni su kasta za sebe, i tu mi nemožemo ništa već se samo braniti od napada argumentima. Pa nebi se onda politički vrh borio i rukama i nogama svake godine da proslavi Dan antifašističke borbe što je i logično, jer na tome zarađuju političke poene ali i Hrvatska ima drugačiji status bez obzira kakvo mi mišljenje imali o antifašistima tako da to treba prihvatiti tko može a ignorirati onaj koji to nemože podnjeti.Ići sa stavom da su to sve bili četnici ili unuci i djeca partizana samo stvarate dodatni poticaj da se mogu lakše braniti, ovako ako ih ignorirate imaju barem o čemu razmišljati.Neka slave svoj dan, ali mi slavimo barem desetorostruko više i neprocjenjivo vrijednije Samostalnu i nezavisnu Republiku Hrvatsku, san svih Hrvata i onih koji nisu a bili su s nama kad je bilo najpotrebnije, zato pozdrav svim braniteljima ma gdje bili a onima koji su dali najvrednije što su imali, svoj život neka im je vječna slava i hvala,njih nećemo nikad zaboraviti ni mi a ni naša djeca i unuci.Zato odgajajte svoju djecu u duhu kakav ste imali 91 jer kakao ih odgojite takvi će biti i ljudi.Djeca su onakava kakvi su im roditelji u većini slučajeva.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija