Jump to content

kazna placena ali izvrsena ovrha na tekucem racunu


Patrick Čuturić

Preporučene objave

Postovanje,

 

Zanima me što napraviti i kako doći natrag do svojih novaca koje mi je Fina uzela

 

Situacija je ovakva :

Dobio sam plaću (mizerija) od 1900 kn. Student sam i krpam se nekako sa studentskim poslovima tako da mi i ovo malo nešto znači. Dolazim u banku kako bi podigao neke novce i kažu mi u erste banci da mi je blokiran bio račun te da je fina izvršila ovrhu od 543 kune ( znači 369 kuna kazne i jos 174 naknade za ovrhu) . Tih 369 kuna odnosi se na kaznu koju sam dobio od policije 25.11.2011 da bi ove godine u 5 mjesecu dobio konačno rješenje da sam kriv te da moram platit navedeni iznos. Nakon dan,dva, 16.5.2013 plaćam uplatnicom koju sam dobio navedeni iznos od 369 kuna i mislim da sam ispunio svoju građansku dužnost da bi mi danas fina naplatila isti taj iznos sa tekućeg računa sa naknadom naravno.

Njihovo opravdanje,kada sam došao kod njih te ih upitao zašto i kako je bilo da sam trebao uplatnicu od policije predat u sud ( naravno,nisam plaćao kazne do sad te za to nisam znao). Djelatnica u Fini mi je predložila da odem na sud, pokažem im uplatnice kojima sam uplatio navedeni iznos te da će slučaj biti riješen.

Mene zanima, kako i kada bi mogao doći natrag do svojih novaca??

 

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija