Jump to content

Kazneno djelo za koje nisam kriva_pomoć


Niki2nfs

Preporučene objave

dobiveni mail je odgovor na pitanje zasto mi je blokiran racun

 

"Radi opravdane sumnje da je s tvog korisničkog računa izvedeno namještanje i manipulacija rezultatima ili izraba propusta u sustavu na štetu drugih korisnika, čime su prekršena osnovna i najvažnija pravila Yoomloo mreže, tvoj korisnički račun je deaktiviran što znači da si isključena iz daljnjeg sudjelovanja na portalu i da ti je uskraćena mogućnost osvajanja nagrada.

 

Namještanje ili druga manipulacija rezultatima je najteži mogući prijestup koji se može učiniti i kojeg ne toleriramo. Ovim postupkom si se ogriješila o više članaka Kaznenog zakona (N.N.125/11, 144/12), a naročito o članke 236, 269 i 270 za koje se predviđa pojedinačna kazna zatvora do pet godina."

 

Ukratko- S mog racuna to nije napravljeno tj nisam kriva za ovo sto navode,problem je bio u njihovoj stranici koja je cesto znala zastekati,tipa igras igricu u kojoj moras ubaciti loptu u kos a lopta nestane sa ekrana,imas vrijeme od cca 60 sec po igrici koje isteknu i prije tog vremena i sl gluposti. Pojedini korisnici su imali rezutate koje je nemoguce napraviti u tom vremenu kako-nemam pojma,zadnji put mi je blokirao tablet kod igrice i nije mi ni upisao rezultat..... Da li me mogu zbog toga tužiti ili sto vec kad nisam svojim utjecajem imala veze s tim sto navode,Nisam ni imala neke rezultate a kamoli da sam sta osvojila ili nekog ostetila, unaprijed hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da li me mogu zbog toga tužiti ili sto vec kad nisam svojim utjecajem imala veze s tim sto navode?

 

Ja bih ovaj mail shvatio kao zastrašivanje. Psi laju, karavane prolaze. Ništa više ni manje.

 

"Cyber" kriminal (čl. 269. i 270. KZ-a) je prokleto zeznut kod dokazivanja. Još ukoliko imaju probleme koje ste opisali, onda se postavlja i pitanje koliko je njihova stranica sigurna i "nepropusna" od napada izvana, što posljedično vama kao potencijalnom optuženiku olakšava obranu. Ovo je špranca koju su vam poslali i koju šalju i drugima. Zašto? To je pitanje za njih.

 

Da vas dodatno umirim - da se tako revno prijavljuje sve iz cyber svijeta, onda bi, glede bilo kojeg jačeg Foruma (da ne radim reklamu), a na kojem sudjeluju debatanti iz cijele "regije", DORH komotno bio zatrpan godinama poslom glede kaznenog djela iz čl. 325. KZ-a - javno poticanje na nasilje i mržnju. Štoviše, trebali bi udeseterostručiti svoj kadar.

 

Dakle, zaboravite na to i na tu stranicu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Ako nisi kriva čemu panika? Ili si i ti kao i oni u mafijaškim filmovima - u zatvoru svi tvrde da su nevini. :-)

Ako si namjestila rezultat, onda pogledaj da li si kod prijave prihvatila nekakve uvjete korištenja; nitko živ ne čita takve stvari pa se onda kasnije čudite kad vam netko zalijepi kaznu. Meni najviše idu na živce ljudi koji otvaraju lažne profile na Facebooku da bi mogli osvojiti neki jadan poklon od par sto kuna. Zbog takvih ja ne igram nikakve nagradne igre.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija