Jump to content

pravni savjet


izmučena

Preporučene objave

Djeca i ja smo žrtvepsihičkog nasilja bivšeg muža bolesnog manipulatora i psihopata koji djecu držisa sobom kao taoce svog bogaćenja u svrhu mog uništenja . On je uvjeren da zaslužujem uništenje raditoga što sam se, prije 4 godine, drznulapobjeći od kuće radi njegovog dugogodišnjeg psihopatskog zlostavljanja i to bezdjece, koju je preko noći zatrovao protiv mene. Bez obzira na njegovozlostavljanje, CZSS je dodijelio djecupsihopati.

Bezbroj je prijava protivmene predao u CZSS, Policiji, ja sam stoga sve slabija i umornija jer putemkrivičnih prijava (lažno zlostavljanje, dugovi alimentacije i sl.) nastojipostići da opet ostanem bez posla (stana, novca..) i završim u zatvoru. Svako viđanje s djecom za nas je opasnost zaneku njegovu novu prijavu. Za otplatuduga alimentacije digla sam kredit te uz redovnu alimentaciju mjesečno dajem uto ime više od pola moje male plaće. Nedavno je ishodio sudsko povećanjealimentacije s automatskim dugovima, tako da više nemam niti za osnovnuegzistenciju niti za dječje potrebe (on im ne kupuje baš ništa).

Ja sam vlasnik pola kućeu kojoj on živi s djecom. Odmah po mom odlasku, promijenio je sve brave na kući, dvorišnim vratima i dr. Ja sam otišla sminimum osobnih stvari. Imovinski spor za ušteđevinu, aute, pokretnine, udio ufirmi vodim već skoro 3 godine, i nenazire se kraj. On sve osporava, laže da je 50.000 € naše oročene štednje vratio u imeposudbe istog iznosa svom poslovnom kolegi , o čemu je sklopio i neovjereni dokument s njim, auti su bili svi vlasništvonjegove firme... Moja riječ protivnjegove. Sutkinja stalno forsira da se dogovorimo, da joj ništa nije jasno, teda će suđenje dugo trajati, što njemu ne ide u prilog, odugovlači, manipulirasustavom.

Podigla sam i tužbu kojomtražim da mi on isplati vrijednost najamnine moje polovice kuće za sve te 4godine i dalje, do podjele imovine, ali u 1,5 godinu nije zakazano ni jednoročište.

Čini mi se da Sud ne zna,ne može presuđivati o tim krađama, te da bi to trebala rješavati Policija. Svesam na Policiji više puta ispričala ali nisam ja predala niti jednu prijavu(već je Obiteljski centar i CZSS) ali ništa mu se nije dogodilo.

Što radim krivo, kako dapostupim da preživim, jer smo i djeca i ja iscrpljeni do maksimuma?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija