Jump to content

Ovrha bez prekršajnog naloga


baška

Preporučene objave

14.11.2013. vozio sam cestom A7 brzinom većom od 60 km, koliko je bilo ograničenje. Snimila me je kamera i došla mi je obavijest, u roku 10 dana, o prometnom prekršaju na kućnu adresu, uz potrebu dostave podataka o identitetu osobe vozača. Uredno sam poslao podatke, u roku od 3 dana i nakon toga više ništa nisam dobio. Sada 20. 01. 2014. dobijem na mobitel poruku od banke ovrha 1000 kn i posebno 100 kn. Napominjem nikakav prekršajni nalog nisam dobio, kao ni uplatnicu, poštu inače uredno primam. Zanima me da li je moguće da ti skinu sa računa novac, a da te pritom nitko o ničemu ne obavijesti, bez naloga i uplatnice. Što mi je činiti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Evo jučer je stigao prekršajni nalog napisan 21.01.2014. a pečat pošte 03.02.2014. U prekršajnom nalogu piše da sam počinio prekršaj iz čl.54 st.1. i izriče se kazna od 1000 kn. Dužan sam je platiti u roku 8 dana i ukoliko platim 2/3 smatrat će se u cjelini plaćena. Priložene su 2 uplatnice jedna prazna i druga na 100 kn za prekršajni postupak. Protiv Naloga imam pravo prigovora u roku 8 dana od uručenja, znači od jučer. E sad me zanima kako je moguće da je meni izvršena ovrha na računu za 1.100 kn još 20.01.2014.?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija