Jump to content

Vožnja u suprotnom smjeru iz nužda


tommek81

Preporučene objave

evo vaše mišljenje... zaustavljen sam u vozeći suprotnim smjerom u nprometnoj ulici.. otišao sam u kontra smjer zbog parkiranih autiju zbog kojih se nisam mogao nikak drukčije isparkirat i htio sam se na prvom proširenju okrenut... e tu je stajala policija u neoznačenom vozilu i lupili su mi kaznu, bez imalo razumijevanja...prvi mi je prelršaj i žalio sam se.. kaj mogu očekivat?

 

dal da se kajem, prriznam krivicu ili da ostanem pri priči da se ne osjećam krivim i da sam postupio kako sam postupio u namjeri da izbjegnem vrlo vjerovatnu štetu svojoj i tuđoj imovini... mogu i svjedoke pozvati...tamo se vi voze 30 na sat..... imal sam opciju voziti na horvaćansku na rikverc (dok masa ljudi vozi u kontra smjeru).. zvat pauk ili čekat da svi odu doma

jel dolaze policajci tamo ili mogu zvati na suočenje?

..nemam ni kaznu za parkiranje...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ok zato pitam....

znači da izrazim žaljenje i da se neće nikada ponoviti više i da ću paziti da se ne dovedem u takvu situaciju iz koje se mogu izvući jediono na način u kojem ugrožav sigurnost ostalih sudionika u prometu i sebe..

 

jedino kaj je žalosno da je ovo istina i najviše me povrijedio postupak policajaca koji su me morali vidjeti kako se pokušavam isparkirati (i bili su u neoznačenom kombiju).. da sam ih vidio otišao bih do njih da pripaze da se okrenem....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija