Jump to content

ovrhe na uplate u hrvatskoj pošti


dužničko ropstvo

Preporučene objave

pozdrav,

molim vas informaciju jesu li gotovinske uplate putem hrvatske pošte izuzete od ovrhe? Može li netko putem money transfera uplatiti osobi novac kojoj je ovršen tekući račun, a da taj novac ne bude automatski ovršen?

Zahvaljujem na odgovoru.

Ako nije nužno potrebno da se taj novac uplati na ovršenikov račun,neka se novac onda uplati na nekog drugog,odnosno račun koji nije u ovrsi.Isto tako novac se može poslati poštom na kućnu adresu gdje će se uplata/isplata izvršiti mimo tekućeg računa.Na ovakav način sigurno dobivate novac.Tako sam ja napravio...

 

Ako uplatitelj inzistira uplatu na ovršenikov račun,najtočniju informaciju bobit čete u poslovnici gdje ste otvorili račun.Međutim,informaciju uzmite s rezervom jer bez obzira što je zakon (ovršni) vrlo jasan,mnogi službenici se igraju zakonodavstva pa isti zakon tumače i sprovode na svoj način.Prema tome, može vam se dogoditi da vam se veli kako čete dobiti novac,a onda kada slijedi isplata oni vam ga ne daju..(osobno iskustvo).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija