Jump to content

Gradnja kuce


jvinko

Preporučene objave

Dobar dan,da pokusam ovdje naci nekoliko odgovora,mozda netko moze pomoci.U Karlovcu sam kupio 93 zemljiste i izgradio obiteljsku kucu.Zemljiste je tek sada prepisano na moje ime(zahvaljujuci geometru koji je trebao da uradi sve papire a 10 godina nista nije uradio)Problem je da sada moram dobiti Gradjevinsku dozvolu,ucrtavanje Objekta,prijava Struje(privremena ima)sve u svemu trebam sve.Tko mi moze reci koliko sve to kosta jer gdje god da sam pitao nitko mi nemoze reci pravi odgovor(Zivim i radim u Njemackoj pa telefonom nije jednostavno)Puno hvala unaprijed

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Po Vašem pitanju, zaključujem da je srš problema u ovome: Imate sagrađenu kuću na građevinskom zemljištu ali bez dozvole.

Ako je to tako, morate jednostavno izvaditi građevinsku dozvolu, znači angažirati arhitekta da Vam je izradi. Jasno Vam je da ćete prije dobijanja dozvole platiti komunalni doprinos + još 150 % tog istog komunalnog doprinosa za kaznu što ste gradili bez dozvole.

Cijena svega gore navednog zavisi ponajprije od veličine kuće.

Svijet: provjerite najprije je li zemljište građevinsko, odnosno uvjete građenja na istom, odnosno zadovoljava li Vaša kuća uvjete.

Sretno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija