Jump to content

međuvlasnički ugovor


anonimno

Preporučene objave

stupanjem na snagu zakona o međuvlasnickim odnosima izabrali smo upravitelja zgrade i predstavnika suvlasnika. uredno smo potpisali privitak 1 međuvlasnickog ugovara.

poslje godinu dana odabrani upravitelj stambene zgrade raskinuo je ugovor te smo ostali bez upravitelja. predstavnik suvlasnika samovoljno potrazuje drugog upravitelja te sa njime sklapa ugovor o upravljanj prilažeci privitak 1 međuvlasnickog ugovora koji je bio sklopljen sa bivsim upraviteljem.

molim vas recite mi dali je tako sklopljen ugovor pravan i dali podlijeze kaznenoj odgovornosti jer mislim da je to falsificiranje međuvlasnickog ugovora

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 godina kasnije...

zanima me postoji li rok u kojem se međuvlasnički ugovor mora potpisati ako nemamo osobu koja bi željela predstavljati stanare(useljavanje stanara ide jako sporo)?

 

i još nešto...ako postojeći stanari i investitor(u čijem je posjedu ostatak stanova) svojim potpisima potvrde da pristaju na veću naknadu od 1,53 kn/m2, smatra li se to važećim i bez potpisanog međuvlasničkog ugovora(to bi bila posebna forma sa njihovim potpisima isključivo za iznos pričuve), a da se on konkretno potpisuje kad budemo imali osobu koja je spremna biti predstavnik. do tada bi ulogu predstavnika obavljao upravitelj...

 

hvala unaprijed...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija