Jump to content

viđanje djece


latica 1234

Preporučene objave

Poštovani

moja djeca imaju 7 i 9 godina.

nisi baš oduševljeni odlascima ocu i njegovoj novoj obitelji, čak štoviše već danas se pitaju kako će uspijet bit kod oca 4 tjedna u komadu za ljetne praznike.

obzirom da živimo u stanu vrata do vrata problem je i to što bi oni došli malo do našeg doma da me pozdrave u vrijeme kad su s ocem, ali im on to ne dozvoljava- mislim bolesna je uopće pomisao da je biviš imuž u stanju dovest novu ženu i dijete stan do stana i pravno to je njegov stan, ali smatram da u tom svemu djeca uopće ne bi trebala ispaštati već bi iz svega ovog njima trebalo bit i bolje... jer ja im nikad nisam rekal da nesmiju ić kod njih.

 

 

 

šta raditi?

dogovor je nemoguće postići.

s koliko godina dijete može reć ako ne želi kod oca u posjetu?

 

Također po presudi ( od prije 4 godine) otac ima pravo viđanja djece svaki drugi vikend. ja sam stvarno bila otvorena dogovoru da može djecu dobit kada želi , u slučaju nekih rođendana s njegove strane,. i viđao ih je i srijedom zadnjih 1,5 godinu.

moje je mišljenje da djeci treba tata, i zato sam mu ih dala i srijedom.

 

da li sam ja njemu djecu dužna dati više od presude ili da čekam da se dam za to isbozir ako želi?

 

hvala unaprijed na odgovoru.

 

lp

 

Latica

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani

 

nešto se krivo isčitali očito iz mog teksta jer mi postavljate ovakvo pitanje - uvijek ih bodrim da će im bit lijepo, tako i ovaj put. samo obzirom da je otac odabrao termin kada uopće nije na godišnjem odmoru niti mu je bila intencija provest s njima godišnji da idu negdje što i sami znaju jer im je obznanio da nema gdoišnjeg do 15.08. - djeca znaju da će u 4 tjedna od 24 sata - 10 sati spavati - 11sati bit sami s nekim drugim jer im tata bude redovno odlazio na posao pa eto nisu oduševljeni i pitaju zašto uopće i moraju ići.

možda mi vi možete dat savjet?

jer od sestirčne malena po dogovoru ako tate nema doma ne ide da bi bila s drugom ženom/djevojkom - naše dijete ima 9,5 godina - zaključuje i pita i ja nakon svega vodim brigu samo o tome da njoj bude dobro i da je zadovoljna.

do sada proteklih 4 godine otac je uvijek bez obzira na pravo od ponuđena 4 tjedna praznika s njima proveo 10 dana i vratio ih bez pardona ranije ni ne pitajući se gdje će i kako će , ali ne zbog posla).

 

 

možda djelujem malo ljuto, grubo ispričavam se ... ali znate kad drugom roditelju ponudite i da provede 2 dodatna dana u mjesecu s djecom jer Vi radite, a on rađe bira opciju da ja dovlačim majku 200km udaljenu da buse s njima... a znam dobro da te dane ne radi...

mislim sve sam rekla i djeca ipak kuže, pa recite me jer nije dovoljno 4 godine mazat oči i lagat djeci s moje strane ? da bi dobila - Mama tata je reko da si glupa jer neznaš zamjenit kočnice na biciklu?

svaka čast očevima koji su ok, cjenim ih i vjerujte gledam jako puno dobrih primjera rastave i očeva koju funkcioniraju - s moje strane pokušane sve metode, ta živim u gradu u kome nemam kome djecu ostavit i jedino imam slobodno vrijeme kad su kod njega , zato vjerujte da djeca kažu idemo kod tate i veselimo se ja bi bila sretna , a ne ovako da imaju osjećaj da ih se sili ... moj bivši nije taj super otac !!!

 

zato eto nadam se da ne čudi moje pitanju da li djeca mogu reć u ovoj dobi da ne žele kod tate?

da li moraju ići kod oca ako njega fizički nema da budu s njegovom djevojkom ako ne žele?

šta je vama normalno da 28 dana budu vrt do mene , vrata do mene, da me vide svako popodne, a ne smiju me ni doć pozdravit? oprostite - to je za mene mučenje!

 

 

 

lp

 

latica

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bivša supruga mi prema pravomoćnoj sudskoj presudi ima svaki drugi vikend viđanje sa djecom koja su dodijeljena na suživot sa mnom. U obiteljskoj kući bivše supruge, gdje odvodi djecu tijekom vikenda, prije nekoliko dana zabilježeno je obiteljsko nasilje. Njena majka i brat prijavile su oca, te je ovaj bio četiri dana u pritvoru. Mogu li ikako izregulirati da bivša supruga ne odvodi djecu na to potencijalno opasno mjesto za njih, ili ne mogu ništa obzirom da je i ona ondje prijavljena a nije direktno sudjelovala u ovom slučaju?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija