Jump to content

ponovo molim vašu pomoć u rješenju ostavštine


Contija

Preporučene objave

poštovana gospodo,

 

vi ste mi još u kolovozu prošle godine pomogli u rješenju jedno problema u svezi mog nasljedstva i ovom prilikom zahvaljujem,međutim sad se ponovio za mene vrlo upitni problem pa vas molim ako mi možete pomoći moj pokojni bratić po pravomoćnom rješenju o nasljeđivanju ostavio mi je mali nekomforni stančić 34 m2 koji je bio izvan knjižno vlasništvo i ja sam temeljem tog postao izvanknjižni vlasinik.da bi dobio uknjižbu u gruntovnicu moram pokrenuti tužbu protiv 5 osobs koji se u gruntovnici vode kao vlasnici.do njhovih adresa ne mogu doći ( nemaju adrese ni u katastru ni u gruntovnici, ni kod popa ni odsusjeda a bit će nemoguće doznati adresu i jesu li žive jer je zgrada građene krajem 1800 god a uvedena u katastar 1900god.i vjerojatno da su ti knjižni dosadašni vlasnici u pisani oko 1900.god. ) jer te osobe nisu žive a ne mogu doći ni do nasljednika tih osoba(a pitanje je jesu li i one žive) u gruntovnici i u katastru predlažu jedini naćin da podignem tužubu.kako mogu podnjeti tužbu kad ne znam adrese osoba koje tužim. ja ne mogu plaćati odvjetnik a pitanje do kad može sudski proces trajati.sadašnja vrijednost to stančića kreće se oko 15.000 on je potpuno nekomfora i dovesti ga u kakvu takvu konfornst koštalo bi oko10.000.eura.mom pokojnom bratiću biti uvjek zahvala a ja sam kriv prihvačavši mačka u vreći.

 

kad bih znao podnjeti tužbu ona bi ja sam vodio proces zato vas molim jeli mi možete pomoći kod pisanja tužbe ili gdje bi mogu pronaći adentićnu tužbu. iskreno zahvaljujem contija

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija