Jump to content

Hitno pomoc molim...


Iva111

Preporučene objave

Odlucila sam se iz Bih preseliti kod bake u Križevce u potrazi za poslom... Planirala sam papire rjesiti preko ljeta medjutim dobila sam priliku za sezonski rad u dubrovniku s pocetkom sto prije... U cetvrtak sam u planu otic s bakom u mup i prijavit prebivaliste (inace sam rodjena u hrvatskoj i kao dijete i zivjela tako da oduvijek imam drzavljanstvo) pa me zabima koliko treba vremena za dobivanje papira i osobne iskaznice te moze li me poslodavac prijaviti sa potvrdom o prijavi prebivalista da ne cekamo osobnu iskaznicu... Ako netko zna zaista mi je potrebna informacija

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav,

Mojoj sestri je trebala hitno osobna iskaznica budući da je trebala putovati preko granice,a nije vidjela da joj je istekla.Na policiji su joj rekli da najmanje 15 dana mora čekati,da je to uglavnom 15-20 dana.Neznam jel te može poslodavac prijaviti s potvrdom o prijavi prebivališta.Sretno na novom radnom mjestu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija