Jump to content

Zakon o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama - žalba protiv rješenja


Korisnica2

Preporučene objave

Poštovani,

molila bih savjet glede Zaključka za dopunu zahtjeva i ispunjenje propisanih uvjeta za izdavanje rješenja o izvedenom stanju temeljem Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama.

Naime, navedenim Zaključkom dužni smo dopuniti zahtjev i dostaviti priloge i podatke propisane člankom 12. Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama, što uključuje geodetski snimak i snimak izvedenog stanja koju je izradio ovlašteni arhitekt ili inženjer građevinarstva.

Budući da je kao podnositelj tog zahtjeva naveden samo moj suprug, a on nije jedini vlasnik nekretnine, te da nam financijska situacija ne omogućava da provedemo poreban snimak i priložimo sve dokumente, željeli bismo se žaliti.

Međutim, kako je navedeno, protiv ovog zaključka se ne može izjaviti žalba, već se zaključak može pobijati samo žalbom protiv rješenja kojim se rješava u upravnoj stvari temeljem čl.77.st.5. Zakona o općem upravnom postupku, NN47/09.

Nama sada nije jasno kako možemo dalje postupiti jer je Zakon o općem upravnom postupku za nas vrlo kompleksan, a rok za ispunu uvjeta je vrlo kratak.

Zahvaljujemo na savjetu!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija