Jump to content

Prekoracenje brzine izvan naselja


INTCP

Preporučene objave

Pretpostavljam da su me jucer uslikali na izlasku iz tunela na rjeckoj obilaznici, nisam smanjio brzinu na 70 u tunelu i lijepo tik na izlazu stoji policajac s kamerom na tronoscu.

 

Mogu li kako provjeriti jesam li slikan? Odnosno je li pametno zvati PP i pitati?

 

Nadalje, citam zakon i nije mi jasno zasto ne pise koja je mjera zabrane upravljanja vozilom i gdje pise ako pise? Vozio sam oko 130 prije tunela nastavio kroz tunel. Skroz sam zanemario ogranicenje brzine od 70. Znaci to je oko 50 brze, a to moze biti i 1000 kn sto bi podnio i platio pola odmah, a moze i min. 3000 ako je preko 50 s time da na nekim mjestima, ali ne u zakonu pise da za preko 50 ide i zabrana upravljanja 12-24 mjeseca???? Ne razumijem zasto ne pise u zakonu nigdje za zabranu, ne samo za taj nego i za ostale prekrsaje tipa alkohol.

 

Ne znam je li pametno kada mi dodje da dostavim podatke o vozacu da navodim da je vozio npr. djed,. a vidi se da sam ja za volanom ako su me slikali?

 

Ako dodje za preko 50 kmh kazna mislim pisati prigovor, nezaposlen sam i imam dvoje male djece i autom jedno vozim u vrtic 10 km udaljen. Da li da to navodim odmah u prigovoru uz to da priznajem prekrsaj i da se kajem, previdio sam znak 70 u tunelu ili da to sacuvam za suca, a samo prvo posaljem da ulazem prigovor i da se zelim ocitovati pred sucem? Kakve su mi sanse?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija