Jump to content

Uvjernje o zdravstvenoj sposobnosti


limeni32

Preporučene objave

Molim da mi neko pojasni definiciju koja je izdala medicina rada "sposoban, uz ograničenje poslova koji zahtjevaju teško fizičko naprezanje" što znači i kako se određuje koju su to poslovi? inače radi kao komisijonar , vozač viličara i premosm teret do 25 kg na dnevnoj bazi više 2000 kg rijetki dani su da je manje. Molim pomoč

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da to bi i učinio da on zna napisati točan formular za mirovinsko o poslovima koje obavaljam s obzirom da to neznam napisati i da ga je tri puta ispravljao na moju intervanciju svako pitanje je suvišno za njega medicina rada je napisal da je teško fizičko naprezanje podizanje tereta iznada 25 kg ali s obzirom da se kroz dan prenese više od 1 tone dali se to smatra teško fizičko naprezane ....?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Treba vidjeti o kakvom se radnom mjestu radi, da li onom nazovimo to običnom ili onom posebnom. Ukoliko je to radno mjesto koje ne spada u one s posebnim uvjetima rada tada je ta ocjena tek toliko da je i radnu sposobnost ili nesposobnost meritorno ocjenjuje izabrani doktor primarne zdravstvene zaštite, ukoliko nije tada specijalist medicine rada neće izdati potvrdu i u tom slučaju radnik više ne može raditi na tom radnom mjestu, što nažalost može predstavljati razlog za prestanak tog radnog odnosa.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija