midnigt rose objavljeno: 18. kolovoz 2014. objavljeno: 18. kolovoz 2014. Poštovani, imam j.d.. i namjeravam otvoriti u prostoru od 22 kvadrata jednu prodavaonicu u kojoj bi se prodavali autohtoni hrvatski proizvodi (vino, sir, med, sokovi itd) . Ono što je moje pitanje je to da li je potreban WC za djelatnika, odnosno sanitarni čvor u samoj prodavaonici? Naime, odmah prostor, u haustoru ima sanitarni čvor a koji je namjenjen za još par poslovni prostora u nizu,pa me zanima da li možemo koristiti taj prostor? Hvala Vam unaprijed na odgovoru! Citiraj
sevo odgovoreno: 22. kolovoz 2014. odgovoreno: 22. kolovoz 2014. Poštovani, to je pitanje o ispunjavanju minimalnih tehničkih uvjeta za trgovinu na malo, pa bi iste uvjete trebalo proučiti. Evo linka: http://www.rrif.hr/dok/propisi/trgovina/10.PDF Obratite pozornost na članak 6.stavak 3. istih uvjeta. Iz iskustva znam da takav poslovni prostor mora imati sanitarni čvom u samom prostoru, i umivaonik s toplom vodom. No, mislim da dosta ovisi i o samoj komisiji koja izlazi na teren i utvrđuje da li poslovni prostor ispunjava minimalne tehničke uvjete i da li će priznati i takav sanitarni čvor koji se nalazi izvan objekta, a koji je namjenjen za još par poslovnih prostora u nizu. Lp Citiraj
midnigt rose odgovoreno: 22. kolovoz 2014. Autor odgovoreno: 22. kolovoz 2014. Poštovani, zahvaljujem Vam se na odgovoru i pomoći Istražujemo malo zakon i uputili smo upit i na ministarstvo pa ćemo vidjeti. Lp Citiraj
sevo odgovoreno: 23. kolovoz 2014. odgovoreno: 23. kolovoz 2014. Molim. No ako mogu još samo iznijeti moje iskustvo s takvim upitima ministarstvu. Naime, kada sam zadnji put postavio sličan takav konkretan upit ministarstvu, nikad nisam dobio odgovor. Od tada sve odgovore na pitanja pronalazim sam. Uzalud čekat. Puno uspjeha svejedno! Lp Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.