Jump to content

sanitarni čvor

Preporučene objave

objavljeno:

Poštovani,

imam j.d.O.o. i namjeravam otvoriti u prostoru od 22 kvadrata jednu prodavaonicu u kojoj bi se prodavali autohtoni hrvatski proizvodi (vino, sir, med, sokovi itd) . Ono što je moje pitanje je to da li je potreban WC za djelatnika, odnosno sanitarni čvor u samoj prodavaonici? Naime, odmah prostor, u haustoru ima sanitarni čvor a koji je namjenjen za još par poslovni prostora u nizu,pa me zanima da li možemo koristiti taj prostor? Hvala Vam unaprijed na odgovoru!

odgovoreno:

Poštovani,

to je pitanje o ispunjavanju minimalnih tehničkih uvjeta za trgovinu na malo, pa bi iste uvjete trebalo proučiti.

Evo linka:

http://www.rrif.hr/dok/propisi/trgovina/10.PDF

Obratite pozornost na članak 6.stavak 3. istih uvjeta.

Iz iskustva znam da takav poslovni prostor mora imati sanitarni čvom u samom prostoru, i umivaonik s toplom vodom.

No, mislim da dosta ovisi i o samoj komisiji koja izlazi na teren i utvrđuje da li poslovni prostor ispunjava minimalne tehničke uvjete i da li će priznati i takav sanitarni čvor koji se nalazi izvan objekta, a koji je namjenjen za još par poslovnih prostora u nizu.

Lp

odgovoreno:

Molim.

No ako mogu još samo iznijeti moje iskustvo s takvim upitima ministarstvu. Naime, kada sam zadnji put postavio sličan takav konkretan upit ministarstvu, nikad nisam dobio odgovor.

Od tada sve odgovore na pitanja pronalazim sam. Uzalud čekat.

Puno uspjeha svejedno!

Lp

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija