Jump to content

rjesenje o ovrsi


Flower2

Preporučene objave

Postovani,molila bih pomoc ako netko zna mi odgovorit....doslo mi je doma rjesenje o ovrsi za t-com racun....kako nisam u mogucnosti to trenutno platiti jer sam nezaposlena i nemam nikakva primanja...oni zele izvrsit pljenidbu imovine kako nemam nista na svoje ime sta mi mogu uzet u svrhu naplate duga.Da li netko zna koliko otprilike prodje vremena odkad mi je ovo rjesenje doslo do same pljenidbe imovine...Unaprijed zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana,

 

morat ćete mi malo detaljnije specificirati pojam pljenidba imovine. Koje imovine? Mislite pokretnina po stanu? Teško je reći koliko vremena prođe. Koji je grad u pitanju? Ako pustite da rješenje postane pravomoćno tj. ne žalite se, može proć od šest do devet mjeseci.

 

S obzirom da se tu vjerojatno radi o rješenju o ovrsi javnog bilježnika, t-com će morati pokrenuti ovrhu na sudu pa ići na Vaše pokretnine. To je lagana godina dana, možda i više.

 

Lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ok, to je klasično rješenje o ovrsi.

 

S takvim rješenjem oni mogu do Fine da Vam pljene račune koji nisu zaštićeni, štedne uloge i sl., mogu se obratiti Vašem poslodavcu da Vam obustavi 1/3 plaće itd. Uglavnom mogu provesti tzv. izvansudsku ovrhu. To mogu praktički odmah nakon što dobiju pečat ovršnosti na to rješenje.

 

Za ovrhu na nekretnini iili pokretninama, oni moraju pokrenuti novu ovrhu pred nadležnim sudom, osnovom ovog rješenja što ste dobili. U tom slučaju to je godinica dana, možda i više.

 

Lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija