Jump to content

Pomoć za prigovor


Baksuz21

Preporučene objave

Poštovani,

molim pomoć za prigovor na obavezni prekršajni nalog po kojem sam kriva za prekršaj iz članka 57., stavak4., kažnjivo po članku 57., stavak 7., izriče mi se novčana kazna 4000,00 kn i oduzimanje vozačke 6 mj.

Prekršaj sam počinila, drugi sudionik nesreće je bio policijski djelatnik u osobnom automobilu, koji je pozvao policiju, u međuvremenu je stiglo vozilo hitne pomoći te se gospodin požalio na bolove u koljenu.Nakon dolaska policije napustio je mjsto događaja sa hitnom pomoći.Kasnije sam zvala hitnu pušten je iz bolnice nakon sat vremena,nitko mu nije obavio alkotest niti u bolnici niti policijski službenici koji su obavljali očevid. U OPN piše da je zadobio tjelesne ozljede. Da li se mogu pozvat na to da očevid nije obavljen u skladu sa zakonom o sigurnosti na cestama članak 182. ili mi to neće proć pa da probam sa umanjenjem kazne zbog prvog prekršaja itd...

Unaprijed hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija