Jump to content

Alimentacija i viđanje djeteta


vagon

Preporučene objave

Rastavljen sam 4 godine.Sin je nastavio živjet sa mnom a kćer sa majkom u zgb.Nakon odlaska kćeri kod majke prestalo je svako zanimanje kćeri za mene,čak dapače ,kad smo se i vidjeli majka nije dozvolila da budemo sami i da pričamo.Kad sam odškolovao sina,kćer me putem majke kao skrbnika odmah tražila alimentaciju koja je presudom i određena,tj.sjela je na moju mirovinu i nemam ništa protiv iako mi je mirovina 2000 a alimentacija 1000.No neka to je moje dijete.žalio sam se centru da ne viđam dijete na što sam dobio odgovor da me dijete ne želi vidjeti,iz kog razloga nije napisano.E sad,zanima me dal je presuda suda obvezujuća za sve,jer očito nije,ja svoj dio moram izvršavat ali dijete,koje naravno nema ništa sa time nego odgoj majke ne mora.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

"žalio sam se centru da ne viđam dijete na što sam dobio odgovor da me dijete ne želi vidjeti"

 

Odgovor koji ste dobili od czss-a je najobičnija glupost, ali tako očekivana od njih.

Nije normalna situacija kada dijete odbija vidjeti roditelja. U velikoj većini slučajeva dijete odbija vidjeti roditelja iz dva razloga:

1. ako ga je taj roditelj zlostavljao

2. ako roditelj s kojim dijete živi to odbijanje uvjetuje svojom bezrezervnom ljubavi prema djetetu i to je ta manipulacija.

 

Koliko godina ima kćerka?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma koje zlostavljanje,bila je mezimica.Dijete sada ima 16 godina,ali da nije izoliran slučaj dovoljno govori da joj i dijete iz prvog braka ,moj posinak također ne viđa oca,a pošto je bio problematično dijete imali amo pisla sa centrom koje je izdalo rješenje za nadzor nad odgojem djeteta bivšoj supruzi gdje ju u jednoj rečenici proglašavaju nesposobnom za odgoj,ali kiga briga,ona je ipak majka.Kad sam taj dokumenat htio dati sutkinji nije ni htjela čut za njega.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija