Jump to content

prolazak kroz crveno kazna


popxxl

Preporučene objave

Nov sam na forumu pa nisam siguran dali sam trebao otvarati novu temu ili se nadovezati na neku sličnu. Moram podijeliti sa Vama svoj današnji događaj. Vozeći po Krku nailazim na radove na cesti. Ispred mene kolona 30-40 auta iza mene samo jedan. Na semaforu crveno. Pali se zeleno jedan za drugim prolaze pali se žuto pa crveno i teda za cijelom kolonom prolazim ja i tal talijan iza mene. Nisam dobro ni ubrzao presretač iza mene i talijana blinka. Kazna 2000 kuna i mjesec dana bez vozačke. Drakonski zar ne? Pitam policajca pa jesam li nekoga ugrozio svojim postupkom ili bilo na koji način riskirao bilo šta. Ovaj mi odgovara.. Crveno je crveno.. Ok. Prekršaj sam napravio ali minimum flekcibilnosti od policajca ili zakonodavca je bilo za očekivati.. Šta Vi mislite??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prigovarajte na nalog na način da priznajete prekršaj, ali da se ne slažete sa visinom izrečene kazne i zaštitnom mjerom. Navedite i neke okolnosti koje se tiču imovine (loše stanje, žena, djeca i slično) i sud će vam ublažiti kaznu te ukinuti zaštitnu mjeru (ako vam je ovo prvi prekršaj).

 

A prekršaj je čist, nema rasprave. Po vama, vi i kada bi vozili kroz naseljeno mjesto 80 km/h, a nikoga nema i niste ništa napravili - ne biste bili krivi? Ne funkcioniraju tako prekršaji. O fleksibilnosti pojednih policijskih službenika bi mogli pričati, i slažem se da puno ljudi kod tih privremenih semafora prolazi na crveno, jer su oni tempirani tak da se stigne, ali morate biti svjesni da dečki samo rade svoj posao i moraju tu i tamo nekoga opaliti po džepu. Ovaj puta ste to bili vi, drugi puta netko drugi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija