Jump to content

Vodovodni priključak


anton887

Preporučene objave

molim Vas za savjet ili odgovor. Naime, radi se o manjem mjestu u dalmaciji i kući za koju sam ishodio rješenje o izvedenom stanju. Nakon što sam dobio rješenje o legalizaciji zatražio sam od nadležnog vodovoda priključak za vodu, obzirom da nema priključka niti cijevi za vodu gdje se nalazi kuća. Uz zahtjev sam priložio i sve ostale potrebne dokumente. odgovor od vodovoda je takav da nakon uvida stanja na terenu da ne postoje tehnički uvjeti za priključenje moje kuće na sustav jer nema izgrađene ulične vodovodne mreže do moje čestice, te da do sljedeće izgradnje nisu u mogućnosti udovoljiti spajanju. Moram naglasiti da susjed od nekih 100 metara od mene vjerojatno po privatnoj osnovi spaja se na priključak i radovi su u tijeku i mnogo metara debelih cijevi na ulici.

 

Obzirom da smo platili i doprinose i sve, a danas nemamo mogućnosti do vode, postoji li način kako u ovoj situaciji uspjeti. Svaki savjet bi dobrodošao te svakako molim za odgovor.

 

najljepše zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija