Jump to content

Zar može tako


im-free

Preporučene objave

U općinskome sudu vodi se jedna parnica već 13 g osnovo krivotvorina od ugovora o navodnome kreditu pa dalje. Sve je tužitelju padalo u vodu na županijskom ali sada ponovno po nalogu Vrhovnog suda sve iz početka. Kako bi prekinuo ovu farsu podnesena je tužba za poništenje "ugovora" no sada hiper dinamično se sazivaju ročišta po starome predmetu a po tužbi za poništenje ugovora NIŠTA. Protestirao sam jer o ishodu parnice za poništenje ugovora mogao bi ovisiti i kraj agonije u starom predmetu ali ništa. Kako natjerati sud da radi kako treba, bar tako mislim

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani. Hvala na odgovoru, VSRH nije odredio nikakav rok. U ovom predmetu tužitelj, u mojoj tužbi, tuženi, je strani državljanin, primio je kao tužitelj u obliku podneska informaciju o tužbi no poziv za niti pripremno ročište nije primio. Njegov odvjetnik forsira sud koji mu udovoljava. Ja nemam mogućnosti materijalne za bilo kakva veća poduzimanja. Iz tog razloga sam i do sada sve sam radio uz pomoć raznih savjeta pa i od ovog foruma. Hvala svima jer na županijskom su presude Općinskog suda uvjek padale, vraćane na ponovno suđenje ili bi Županijski donosio drugačija rješenja. Stvar se ponovno zakomplicirala je je VSHR presudio na temelji jednostranog podneska a da o tome nisam bio obavješten. Da sam znao ili imao mogućnost za podnesak u postupku kod VSHR palo bi sigurno i tamo jer zaista je neshvatljivo da općinski sud presuđuje na temelju lažnih dokumenata. Osim svega toga niti punomoć opunomoćenika je nepravovaljana ali to nikome ne smeta. Na sve što ukazujemkod općinskog suda, prelazi se preko toga pa čak i preko podnesenih dokaza o lažnom zastupanju, davanju lažne punomoći, poticanje na činjenje i činjenje raznih kaznenih djela.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija