Jump to content

Parkiranje u zajedničkom dvorištu


anonimno

Preporučene objave

Molim da li netko zna kakova je sudska praksa za slučaj kada se susjedi koji su suvlasnici na nekretnini ne mogu dogovoriti o mjestu za parkiranje automobila. Naime parkira se tako da jedan drugom smetaju - te se iz toga razloga izrodila svađa. Susjed bi mogao parkirati ispred svoje garaže ali ne želi, već parkira ispred naših ulaznih vrata u kuću, a mi opet nemamo kuda staviti svoj auto, te parkiramo ispred njegove garaže, na što se on ljuti. Molim savjet što učiniti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nisam znao da je ovo forum namijenjen za vrijeđanje onih koji pitaju iz očaja, jer ova naša situacija je zaista takova.

A ovaj anonimac, bi prvo trbao posjetiti neku od ustanova koje trtiraju ovakove divljake.

Zaista je šteta što takovi imaju mogućnosti pisati po forumima. Takovima bi trebalo zabraniti pisanje ili njihove postove odmah brisati.

Obzirom da si dragi anonimče ovo napisao, siguran sam da i ti radiš ovakove svinjarije svuda gdje se pojaviš. To je psihički poremećaj. Idi se lječiti.

 

I mi živimo u kući s takovim bolesnim umovima koji su odlučili maltretirati nas do iznemoglosti, što ipak nismo dužni trpiti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

 

Psihički je poremećaj kad se dva susjeda, suvlasnika ne mogu dogovoriti oko toga gdje će tko parkirati svoje prometalo. On postoji kod susjeda A i kod susjeda B. Ukoliko jedan i drugi mačice popuste, pokušaju komunicirati, dogovoriti se, psihički će poremećaj nestati, a i policija i suci imat će predmet manje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tražio sam pravni savjet a ne medicinsku dijagnozu.

 

Katkada nije moguć dogovor jer je susjed nevjerojatno pakostan i zločest. Prviše bi mi mjesta oduzelo da objasnim tu kompliciranu situaciju. Nije u pitanju samo parkiranje tu ima još podosta problema

koji mi nismo stvorili.

Stoga molim još jednom pravni odgovor a ne vrijeđanje.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovakva stvar primarno je stvar međuljudskih odnosa, ukoliko se ovdje ide na bilo koji način na sudsko utvrđivanje, zabrane, naredbe, prijave ..... to može u konačnici rješiti mali problem, a prouzročiti veći problem.

 

Pokušajte ne još jednom, nego još 10 puta ovaj problem riješiti DOGOVOROM, RAZGOVOROM, SPORAZUMOM, jeftinije je, a i efikasnije.

 

PS sori na onom prvom postu, nisam te mislio vrijeđati, al takav je dan (i pitanje), dug, naporan.....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako ne vjeruješ da takovi ne postoje Bog će ti uskoro poslati baš takovog s kojim se ne budeš mogao dogovoriti jer ti to zaslužuješ.

 

(osim ako si i sam umno poremćen mazohist!)

 

A znaš zašto postoji takav ološ?

 

Zato što te mrzi iz dna duše. Imaš ljepšu ženu, bolji auto, ljepši pogled ili ko zna što?! Što je "hrvatski jal" nego ljepša riječ za "hrvatska mržnja".

 

Pa što je to nego mržnja što ja svakodnevno vidim na hrvatskim ulicama. Same mrke face. Hrvati su kršćani. Kršćanstovo je velika radosna vijest. Te radosti ja na našoj ulici ne vidjeh.

 

I kad te netko u startu mrzi onda više nije racionalan, a tko nije racionalan s njim se ne moš dogovoriti nikada. Takovom koji te mrzi nije bitna istina već on ćuti samo žeđ da nahrani svoju u sebi mržnjui.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na lijepim željama, al za sada kod mene sve štima i sa svim susjedima sam u dobrim susjedskim odnosima, a obzirom da desetak godina živim u stambenoj zdradi imao sam se prilike nagledatiti i naslušati svačega.

 

Ak kad imaš bolesnika, kojeg si lijepo opisao gore, kao susjeda, velim jeftinije je pokušati nekako naći rješenje, mirnim putem nego recimo pozvati policiju jerbo je obaj parkirao kako je parkirao, pa ti onda policija ode, s prijavom protiv njega, a on ti ostaje tu gdje je i prije bio, samo sad je malo ljući...........i problem koji imaš je sada moalo veći jer ne znaš koje će ti boje biti auto ujutro.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija