Jump to content

NU u 2 JOSIP KLEMM


Draganec

Preporučene objave

Poštovani Kolega Josipe! branitelji, HRVI- Domovinskog rata i sve ostale žrtve stradale na bilo koji način obrambenim ratom RH.

 

Osobno tebi, a i kolegama koje gore navodim... NA ZNANJE I OSOBNO MIŠLJENJE... do zadnje minute sam gledao emisiju Nedjeljom u 2. kojom prilikom dajem svoje mišljenje!

 

Osobno kao dragovoljac, HRVI- Domovinskog rata...ratnog puta MUP.... 5.god. 6. i 5 dana. Da ne popujem puno!

Smatram da u izjavi kolege Josipa Klemma nema političke manipulacije....odrešit, profesionalan i pedantan u odgovorima.

Ponovo isti kao HRVI i prisutan osobno u Savskoj 66. poziva na jedinstvo bez obzira što se zapravo događa...traže se ostvarivanje prava i poštivanje HRVI-a i branitelja Domovinskog rata, kao i ostalih žrtava stradalih gore napomenutih.

....Kolega nažalost temeljem tvojeg stradanja u ranim fazama života nije jednostavno i život u tom periodu te premazao svim bojama.... zdjelica.. i da sad ne nabrajam... obitelj... školovanje djece itd.

Na bojištima sam bio sa nekoliko osoba raznih nac. pripadnosti.. i sve u redu od Hrvata, Srbina, Muslimana, Albanca, a i Francuza i jednog Mađara, u to vrijeme bez domovnice i sve 5. Vjerovali i imali povjerenje jedni u druge.

 

PROSVJEDI!

 

Jednostavnim mojim osobnim riječima smatram da danas u tvojoj izjavi nema manipuliranja...kolovođa... dijaloga. Znači! Prosvjed i izmjena i dopuna Zakona, znači materijalna prava ( ubrzani operativni rad institucija, administracije).

Ministra

zamjenika

pomoćnika

SMJENA ISTIH.

Smatram, obzirom da mi je predmet na Upravnom sudu...glede pravde i istinitosti, potrebno POVJERENJE i istinitost, čiste ruke i čista savjest. Nisam jedini na Upravnom sudu.

Nošenje pol. odore..... želja mi je i kupit ću je osobno i nositi samo za 29.09. Dan policije ( Mihovila, zaštitnika ).. ali uredba...postoji li?

 

Nadalje, kao dragovoljac, a kasnije i HRVI ponovo nglašavam da je sa mnom bilo kako sam gore naveo, raznih nacionalnosti.

Kolege! Isto smo razmišljali i nije bilo straha preko noći jedan za drugog. Nisam jednostavno kao zapovjednik interventnog voda osjetio nepravilnost i prekršaja u postupanju.

Eto kolege i poštovani Josipe! Vjerujem u sustav i pravosuđe ove države. Zakinut trenutno jesam, a Zakonima ću nadam se dostići svoju pravdu.

Žao mi je što se malo promiče istina o Domovinskom ratu.

Što se mene samoga tiče, odgovorno izjavljujem da se ne stidim niti jednog svog postupka kao OSO policije obnašanjem službe!

 

Pozdrav svim kolegama u Savskoj 66.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija