Jump to content

prekoracenje registracije


anonimno

Preporučene objave

molim savijet: vozila sam bratov auto kojemu je istekla registracija. to nisam znala jer je brat bio na putu i nije mi rekao, a ja nisam isla za tim...uglavnom, pri redovnoj kontroli utvrdili da je isteklo osiguranje i registracije i globili me preko 2000 kuna...sada sam pozvana na rociste. PITANJE: STO RECI I KAKO KAZNU IZBJECI ;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bas i nemate neke argumente. Da sam ja u toj poziciji gledao bih da sucu kazem istinu, da jesam kriv, da su tablice bile na vozilu i da nisam razmisljao o tome niti provjeravao prometnu, da me brat nije upozorio (a njega nema), da prometna stoji uvijek na istom mjestu i da mi nije palo napamaet provjeravati a da se u osnovni ne sjecam kad ja napravio registraciju te da sam mislio da je sve ok, jer inace ne bi tablice bile na autu.

 

Molio bih suca da uzme u obzir moje lose i tesko imovinsko stanje, da cu ubuduce dobro gledati prometnu svaki put kad sjednem u bratov ili tudji auto, da mi oproste ... da nemam novce za kaznu ... da uzdrzavam obitelj i djecu ... ako nist ne prodje, da mi se barem omoguci otplata kazne na rate ...

 

Mozda netko ima pametnije rjesenje al ga ja ne vidim.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija