Jump to content

Ovrha i pokretanje jdoo


ivicakt

Preporučene objave

Imam specifičan problem: zbog gubitka posla sam završio pod ovrhom i blokiranim računima. To traje već neko vrijeme i svo to vrijeme pomalo radim "na crno" no nedovoljno da pokrivam životne troškove i uredno vraćam dug. E sad,pošto pružam uslugu koju bi koristilo daleko više korisnika da radim legalno tj "s papirima" (provjereno) došao sam na ideju da registriram jdoo i tako počnem raditi no tu se javljaju pitanja:

Da li bi se na račun tog jdoo primjenila ovrha jer bi jdoo bio u mom vlasništvu? Nekako mi je logično da bi se ovrha automatski primjenila na taj račun no opet na tom računu bi recimo mogli biti i novci možebitnih klijenata a ne samo moji pa me zanima kako se to regulira.

Ako to ide nekim automatizmom da li bi se moglo dogovoriti (i zapravo s kim) da poslujem normalno a da se dug naplati iz osobnih dohadaka koje bih si isplaćivao?

 

Hvala unaprijed na odgovorima.

 

ps ako sve to može biti komplicirano da li netko predlaže da je jednostavnije da se jddo registrira na nekoga drugoga i stvar riješena?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija