Jump to content

prevara prilikom kupnje skutera!!


nitaaaa

Preporučene objave

Pozdrav,

 

kupili smo polovni skuter, koji je opisan kao IZVRSTAN! prilikom probe istoga, u trajanju od nekoliko minuta, motor je djelovao ispravno i bez mane. Međutim nakon što je skuter bio u našem vlasništvu 24 sata, polako su se počele pokazivati mane za koje je prodavač tvrdio da ih nema.

Mirnim putem smo pokušali s čovjekom naći dogovor kako da objes strane budu zadovoljene, međutim isti nije prosatajo na ništa, pa čak ni da vrati 100 kn od ukupnih 4000 za koliko je skuter prodan.

 

Prodavatelj je policajac i čim mu se pokušamo obratit kako bi našli rješenje problema prijeti se kaznama, postavlja patrolu na početak ulice (valjda kao znak zastrašivanja).

Kupoprodajnim ugovorom skuter smo prepisali na nas ali podatke u prometnoj dozvoli još nismo iz jasnog razloga, što smo gospodinu i objasnili, na što je on kratko u jasno rekao da će doći služebno skinuti tablice.

 

S obzrom da ovakav način prodaje smatramo prevarom, jer nam je prodano nešto što ne odgovara opisu... Skuter je daleko od IZVRSNOG, kako je opisan, zanima nas postoji li način s pravne strane da nađemo riješenje za navedeni problem.

 

Ne očekujemo povrat novca u punom iznosu,zamolili smo gospodina da popravi kvarove na motoru, koji su u iznosi oko 100eura., na što on naravno ne pristaje.

 

Lijep pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Skuter ste prije kupnje pogledali, isprobali, isplatili i gotovo.

 

Može i prodavač reći da ste tijekom tih 24 sata (dok je skuter bio kod vas) na skuteru napravili neko oštećenje ili kvarove tijekom vožnje.

 

Morate u policijskoj upravi riješiti dokumentaciju i izvaditi prometnu dozvolu na svoje ime inače možete zaista dobiti kaznu ukoliko vas policija zaustavi.

 

Već sam prije napisao da polovno vozilo uvijek treba temeljito pregledati prije kupnje (to treba učiniti osoba koja nešto zna o toj vrsti vozila, u vašem slučaju skuter) ako treba, odvesti vozilo i na servis, a onda vozilo kupite ili ne...............

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija