Jump to content

Molim VAS za savjet.


Mastilo

Preporučene objave

POstovani,

kod mene je problem sljedeci, imao sam brak i djete i sve na svjetu,posao privatno moze se rec dobro inace situiran djetetu je sad dvije i pol godine sad i zena me iznenada ostavi. Sad trebam pokrenut razvod ja neznam sta da radi kako da dobijem nad djetetom prava neka i skrb jer zena mi je se vratila kod roditelja u jednu veoma nestabilnu situaciju gdje je i njen brat narkoman na lijecenju zivi tu u stanu sa zenom i roditeljima znaci djete mi je izlozeno svakodnevnim strasovima i svadjama neimastini,ZAO mi ga vjerujte u stanu od 60 m2 sad je tri porodice.

Neznam znali neko nesto slicno i kako se odvilo

na kraju, jer mama mu nije od rada nekog nikad nece da radi i u posljednju godinu dana jednostavno ga je i zapostavila nekim forumima a imam i te neke dokaze postove njene od citave godine boravka na kompjuteru i vrijeme i datum gdje se vide neke stvari..

Molim vas da mi kazete nesto..........

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jer zena mi je otisla sa ambicijama da ce naci posao i stan medjutim od toga nema nista i vec je se skrasilakod roditelja,a krenuli smo za djete sporazumno i ja se slazem s tim da nadje posao i stan a alimentacija ce bti kakva bude malo je za djete,

jer i njoj se neide u taj stan gde zive tri familije i na odmor dodju jos dvije hehe. ali ona ambicije svoje nikad nije sprovela u djelo tako da znam da djete

nece imati bas na nekoga se oslonit jednostavno pratit ce ga sve sto je njenu porodicu pratilo jer inace svi se s njene majke strane rastaju s muzevima i djeca im imaju te takve traume narkomanija i na drugoj strani stalni pokusaj djece na samoubistvo..

vjerujt mi Strah me za mog malog barabu ..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija