Jump to content

Kablovska TV


anonimno

Preporučene objave

Molim da mi netko kaže, postoji li u RH ikakav zakon, koji regulira obaveze (pro)davaoca usluge kablovske televizije...Naime, je li pravno utemeljeno, povući kablove po zraku, od nebodera, do nebodera, te, koristeći postojeće televizijske sisteme za prijem zemaljskih programa (na koje se plaća pretplata), povezati jednim kabelom 10, 20 ili više prijemnika, ''pustiti'' im signal sa satelitske antene, te im to naplatiti i tako godinama,......Da ne napominjem, da je u slučaju jakog vjetra ili nevremena, prijem katastrofalno loš, čak i na kanalima HRT-a, na koje se plaća pretplata....Je li to ''Cable TV'', u pravom smislu riječi ??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kablovske kuće su registrirane i zna se čemu one služe.HTV pretplata se ne može izbjeći jer oni su ti koji distribuiraju program,naš,a ostale plaćaš kablovskoj.Tko te tjerao da sklapaš ugovor sa njima.Isto ga tako možeš i raskinuti.I gdje to kablovi vise od nebodera do nebodera?.Ja imam kablovsku radi interneta.Tko mi je kriv što sam bila nepismena i glupa i mislila da moram uzeti TV kablovsku da bih imala internet.Možeš sve zasebno.Ni naša tv ni kablovska nemaju bog zna kakav program,svi imaju reprize filmova i sve je to na jedan kalup.Nekada je bilo bolje.Nije bilo tv ljudi su se družili i čitali knjige,danas je to rijetkost.Mislim rijetkotko je gospodar svog vremena,lakše je stisnuti gumb i čekati da nas netko zabavi.A ima tako puno lipih stvari u životu.Srećom nisam rob te kutije,a li zato moja kćer jeste.LUDIM zbog tog, ali uzalud. :horor: :evilw: :rigoleto::hekla: :clint: :sad:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

.na krov moje zgrade dolazi kabel sa susjedne, a sa moje ide dalje, na krov slijedeće, itd......... zgradurine sa puno stanova, spojene na 1 kabel,............ je li to, to ????, ........a sve ovo drugo, bla bla bla, tko šta gleda na tv, ugovori, ili bez ugovora, ....nisam to pitao,...............postoji li ikakav zakon, propis,.....neznamšta o kablovskoj f.c...' tv u hrvata..???????????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 5 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija