Jump to content

poliklinika za "zaštitu djece"


muca

Preporučene objave

Može li se njima išta? Odgovaraju li oni kome? Na temelju jednog razgovora sa izmanipuliranim djetetom koje laže šalju nalaz kokošima na czss i one, kad stranka zatraži nalaz na uvid kažu DA JE TO POSLOVNA TAJNA!!!! ČOVJEK NEMA PRAVO ZNATI NJIHOVO MIŠLJENJE! A kad je bio na "razgovoru" u polik. držali su mu predavanje općenitog i beskorisnog sadržaja kakvo može držati bilo tko sa SSS i malo soli u glavi... Na konkretna pitanja o konkretnim problematičnim situacijama nisu znali odgovoriti. I zašto kokoške na czss vrijeđaju ljude koreći ih za nešto što ne rade i nisu nikad radili bez da ikome za to odgovaraju??? Kakva je ovo štala od države??? I ja radim u državnoj službi i za usporedivo kršenje ovlasti bih bila pozvana i te kako na red... Kome oni odgovaraju??? Kako oni na poliklinici, na temelju jednog razgovora s djetetom mogu išta saznati?? Šta su vidoviti??? Kako si dozvoljavaju tako paušalan pristup? A onda koze na czss drže to za svetinju???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

SVe je to tako, ali:

 

a) društvena klima i javno mišljenje u ovoj zemlji ne ide ti u prilog..

b) ti si muškarac, naime raspodjelom gena dobio si dva spolna kromozoma u konstelaciji XY ( konstelacija - zvuči kao određenje horoskopa - skupine šarenih laža, kakobilo istinitijih od današnjeg odnosa prema obiteljskoj problematici )

c) ti si muškarac - po definiciji nasilnik, pedofil, zlostavljač, smrdljiv...dlakav i necivilan ( u smislu ne poštuješ napore Vlade Republike Hrvatske za promocijom Udruga civilnog društva u cilju brže integracije u Europsku zajednicu )

 

Takav odnos snaga i nivo "zdravorazuma" uzrokovan je:

 

- nastankom ove državne zajednice na idejama klerofašista, uz vodstvo najvećeg paranoika u Hrvata...na temelju zločina i kršenja svih ljudskih prava koja su ikad postojala......

 

- manjkom katarze nacije , poput one koju je Njemačka prošla 45....

 

- forsiranjem ekstremnih - militatno feminističkih stavova nevladinih udruga ( B.aB.e., Autonomna kuća, Poliklinika )od strane vladajuće garniture kako bi lažno pred svijetom prikazala svoje europejstvo i civiliziranostt, uz ogromnu financijsku pomoć koju su amoralni tipovi poput Buljan- Flander iskoristili za jačanje svoje uloge u društvu, vlastitu promociju i kasnije proslave godišnjica u Sheratona i orgije s kriminalnim tipovima i tzv. pravobraniteljicom za djecu

 

- ljigavost, konformizam, malograđanština i nepoštenje naših intelektualaca, osobito onih pravne struke , koji iako svjesni apsurdnosti ove situacije i nakaznosti koju vide vlastitim očima ne poduzimaju ništa.....

 

I zato, iako je sve tako kao što kažeš, danas i ovdje ništa se ne može promijeniti......

 

-

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa daj idemo mijenjati tu društvenu klimu!! Dosta je bilo te radioaktivnosti, emisija štetnih plinova i stajskog gnoja!!! Zašto ne osnujemo neku udrugu? New pišemo peticije? Ne dajemo priče u medije? Već samo kakuckamo tu po Legalisu???

Ja sama ne mogu ništa.. Gdje su ti faking saborski zastupnici? Dorica I ekipa?? I ti i Bigfoot i x ljudi ovdje ste intelektualci koji imaju potencijala za mijenjanje društvenog smoga. Svi samo lamentiramo.. pa tako nam i treba.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija