Jump to content

ZABRANA UPRAVLJANJA MOTORNIM VOZILOM


anonimno

Preporučene objave

danas 11.9 sam dobio poziv u policijsku postaju u kojem je pisalo -radi upisa zabrane upravljanja motornim vozilo.No kazneno djelo sam počinio u 1. mjesecu, napuhao sam 1,13

i oduzeta mi je vozacka dozvola na 3 dana,kazna 2000 kuna koju sam uredno platio i dosao po vozacku i pitao dezurnog policajca sta je s oduzimanjem dozvole,on je rekao da nista od toga..i u zaspisniku je onaj dio o oduzimanju voz.doz.prazan samo pise kolicina alkohola i novcana kazna..danas kad sam dosao zbog poziva za zabranu upr. mot. voz imali su kopiju tog zapisnika ali sa popunjenom rubrikom o oduzimanju voz.doz....i nikome nije bilo jasno kako je to moguce da nisu oba primjerka zapisnika ista,i poslali su me u postaju gdje je i upisan zapisnik i moram doci ponovo sutra.nisu nista konkretno rekli..

-- ja vas molim bilo kakvu pomoc ako mi mozete uputiti,jer stvarno ne znam sta da radim a auto mi stvarno treba,student sam i nemam prihoda,a u zapisniku taj dio sa oduzimanjem je prazan.

-da li mogu uputiti kakvu zalbu, jer niti su mi oni rekli da ce mi oduzeti dozvolu niti na zapisniku (mojem primjerku) tako pise,a proslo je 8 mjeseci.

MOLIM VAS POMOZITE,HITNO JE !

UNAPRIJED HVALA !

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

No kazneno djelo sam počinio

 

prekrsajno si pocinio, pa kud si se unaprijedio?! :-)

 

ja vas molim bilo kakvu pomoc

 

al kad nema pomoci...nalog/rjesenje si u dijelu o kazni ispostovao, taj je pravomocan i uz njega ide zumv. moras do kraja ispostovati (ako neces, na silu ce) svaku pravomocnu rjesidbu i nju kao takvu mozes pokusati pobijati 1-prijedlogom do-u za zzz (koliko mi je poznato nikada nisu uvazili u kaznenom/prekrsajnom) ili 2-ustavnom tuzbom (a i taj je na odluci skoro ko do uz napomenu da se taj ne bavi cinjenicnim stanjem)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija