Jump to content

Nasljedstvo i prevara


Jasamta

Preporučene objave

Zdravo!

Neznam gdje bih svrstala ovaj problem, nadam se da sam na dobrom mjestu ako nisam molim vas recite mi. Radi se o nasljedstvu. Moja majka je naslijedila kuću i zemlju od svog oca na jednom mjestu. Godinama nije bila u toj kući, samohrana je u mirovini. Nedavno smo otkrili da je ta kuća na istom imenu i prezimenu kao moje majke, a da to nije moja majka već neka starica koja je na temelju presude 2014 godine dobila tu kuću. Naime ta starica nije u nikakvom srodstvu s mojom majkom. Ta starica je zivjela u istom mjestu gdje je zivjeo otac moje majke, ali na drugoj adresi. Starica je umrla u veljači 2014. Pripalo je njenom sinu koji posjeduje apartmane i restoran na adresi na kojoj je starica živjela, a mamina kuća je prazna. Molim Vas dajte nam savjet kako ovo možemo razvrgnuti jer se radi o prevari. I strah nas je da sin starice neće prodati maminu kuću. Bili smo u tom mjestu gdje moja mama ima rođake koji je poznaju i u dobrim su odnosima. Oni isto tako nisu ništa tim ljudima iako se isto prezivaju. Ima puno obitelji u tom mjestu pod istim prezimenom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bili smo u zemljišnom i čovjek nam je pokazao, ali nažalost toliko informacija imam da više nisam uspjela popamtiti. Mama uopće nije sudjelovala u tome i nikad nije primila tužbu. Tko bi nam mogao pomoći da riješimo to. Da li može državni odvjetnik? Jer baš nemamo povjerenja u ove odvjetnika na ovom mjestu. Molim Vas pomozite nam.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Treba nabaviti broj predmeta u kojem je odlučeno u ovoj tužbi i otići izvršiti uvid u sudski spis, da se točno vidi o čemu se radi.

 

Broj spisa nabavit ćete u Gruntovnici uvidom u zk uložak, u kojem se nalazi i sporna presuda. To je prvi korak i napravite ga već drugi tjedan, nemojte gubiti vrijeme. Slobodno se opet javite ovdje sa novostima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija