Sukara3004 objavljeno: 14. rujan 2015. Dijeli objavljeno: 14. rujan 2015. Pozdrav svima..Ovako situacija je sljedeća...dobila sam ponudu za posao u Njemačkoj da budem tamo do 10.10.naravno dijete ide samnom osiguran joj je i vrtić blizu mog radnom mjesta..Kad sam htjela prije par mjeseci otići bivši se protivi jako tame tako da sam bila odustala,sad od ove prilike nemogu odustati.Želim svom djetetu omogućiti bolji život i bolju budućnost,naime ovdje u Hrvatskoj živimo nas dvije od socijalne pomoći..Iz bračne zajednice je ostalo jako puno dugova kamate svaki mjesec idu a ja ih nemam odakle vraćati..odvjetnica mi je savjetovala gdje sam se išla raspitati za besplatnu pravnu pomoć..rekla mi je da se pokupim i odem s djetetom. E sad koliko je to pametno? s obzirom da se s bivšim nemogu nikako oko ničega dogovoriti.Unaprijed zahvalna Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mario 77 odgovoreno: 14. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 14. rujan 2015. Lose vas je savjetovala ta vasa besplatna odvjetnica. Ako odete samoinicijativno s djetetom bez dozvole oca, mozete biti optuzeni za otmicu i kao posljedicu toga izgubiti dijete. Morate pokrenuti sudski postupak ukoliko nemate dozvolu oca za odlazak u inozemstvo..... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sukara3004 odgovoreno: 15. rujan 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 15. rujan 2015. Mario77 koliko traje taj postupak? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mario 77 odgovoreno: 15. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 15. rujan 2015. Ovisi o mjestu podnosenja postupka, zatrpanosti suda itd ali mislim da bi do pravomocne odluke trebalo barem 6-12 mjeseci.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.