Jump to content

sporazumni razvod


Sparkle White

Preporučene objave

:propis: Naime ja sam malo smotana osoba za korištenje interneta i mučim se da pronađem ono što me točno zanima nadam se da mi možete pomoći.

Situacija je sljedeća pomalo zbrkana....Naime situacija je sljedeća...muž i ja ne živimo skupa već 2 godine imamo kćer od 5 godina prijavu imamo u jednom gradu a muž u drugom u braku smo 5 godina ali ne funkcioniramo nikako svađe ne prestaju...znao je prijetiti da će se ubiti još dok sam bila trudna stavljao bi nož na prsa i pretio da će se ubiti....u najzad par mj prijetnje opet da će se ubiti ako se ne vratim k njemu...kada nazove na mobitel izbije svađa koju pokušavam izbjeći međutim neizbježno je...svađe su većinom oko novčane pomoći s njegove strane (ako nam zafali jednom u par mjeseci zatražim da nam pomogne sa 100 kuna ) međutim ispadne svađa oko kupovanja odjeće i obuće za dijete ista stvar...ne zaposlena sam živim sa majkom imam pomoć od nje i njezinog brata šta se tiče financijski, dobivam 200kuna mjesečno dječiji doplatak to je sve..pitala sam socijalnu radnicu dali mi može pomoći odgovor je bio razvod skupila sam papire napravljen je sporazumni potpisan je s moje i njegove strane međutim mene je strah da ne izgubim dijete. samnom živi 2 godine kod moje majke on dolazi kada se sijeti zadnji put je bio prije par tj. Prije toga 3 mj ga nije bilo u među vremenu kupio motor. hladnokrvan je prema djetetu kao da ga ne zanima stalno je na mobitelu i kladi se preko online kladionice djete nije ni pogledao tj dana kako je bio tu...izgledi da dobijem na sudu djete msm da su jako minimalni i strah me. međtim ja ovako živjeti nemogu i strah prevladava već 2 godine da ću izgubiti dijete jer ne radim nisam nikada ni radila 25 mi je godina neznam što da radim

Drugi problem je taj što nisam sigurna gdje poslati papire za razvod braka...dali u mjestu gdje je trenutno prijava djeteta i mene ili u gradu gdje je sklopljen brak..puno hvala unaprijed:ideja::neznam:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

...međutim mene je strah da ne izgubim dijete. samnom živi 2 godine kod moje majke on dolazi kada se sijeti zadnji put je bio prije par tj. Prije toga 3 mj ga nije bilo u među vremenu kupio motor. hladnokrvan je prema djetetu kao da ga ne zanima stalno je na mobitelu i kladi se preko online kladionice djete nije ni pogledao tj dana kako je bio tu...izgledi da dobijem na sudu djete msm da su jako minimalni i strah me.

 

Pa vi ne znate da su šanse najboljeg oca da dobije dijete ravne nuli?

pročitajte ovo:

https://www.academia.edu/15374090/Diskriminacija_o%C4%8Deva_u_postupku_razvoda

 

Što bi taj vaš vjetropir od muža i oca sa djetetom da mu ga i prepustite? Vratio bi ju za dva dana. Dijete ga jedva poznaje. U najboljem slučaju bi baka i djed odgajali unuku.

Pa njemu je novi motor važniji od kćeri, a za benzin za vozikanje potroši svaki dan vjerojatno više nego vama dade u mjesec dana.

 

Takvome niti jedan sud na svijetu ne bi dao dijete.

Lako je moguće, čak vjerojatno, da će vas on u postupku ucjenjivati da će tražiti dijete, da vi nemate šanse da dobijete kćer, blabla...

Ali obzirom na okolnosti, svi će to percipirati upravo tako kako i jest - kao bezobzirnu ničim utemeljenu ucjenu da bi izbjegao alimentaciju.

Mirno spavajte.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija