Jump to content

ponovno ukopčavanje struje i vode


vlakica

Preporučene objave

Nakon deset godina sudovanja sa svojom sestrom, dobio sam rješenje po kojemu sam ja jedini vlasnik kuće koja je prije toga bila vlasništvo mog oca. Maja bivša supruga je nakon moje rastave braka ostala živjeti u toj kući. Promijenila je brave i ja nisam mogao niti ući u tu kuću, a kamoli da je izbacim iz te kuće. Nakon dobivanja vlasništva nad tom kućom, pokrenuo sam ovršni postupak da izbacim bivšu suprugu iz te kuće, međutim, ona u ovršnom postupku uspije uz pomoć dva svjedoka, dobiti rješenje da je i ona učestvovala u gradnji kuće. Nakon toga sam uz pomoć policije i suca izvršitelja ušao u prizemlje te kuće, a njoj je ostao kat kuće.

Međutim, kad sam ušao u taj prostor, doznao sam da u kući nema ni struje ni vode više od tri godine, to jest, da je struja i voda isključena zbog nepodmirenih dugova za potrošenu struju i vodu.

Ja sam se uspio upisati kao jedini vlasnik vodovodnog i strujnog proključka i sad me zanima što trebam učiniti da bih opet dobio struju i vodu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija