semka objavljeno: 11. travanj 2016. objavljeno: 11. travanj 2016. Pomoc ... preuzet je paket od postara koji je potpisala cura od 17 godina koja na toj adresi nije ni prijavljena ... dal mogu tu osobu prijaviti za krivotvorenje potpisa? Citiraj
G-man odgovoreno: 11. travanj 2016. odgovoreno: 11. travanj 2016. A kome je taj paket bio namijenjen i što se desilo s njim? Ukraden vam je? I koga je djevojka doista potpisala - sebe ili vas? Citiraj
semka odgovoreno: 11. travanj 2016. Autor odgovoreno: 11. travanj 2016. Paket je glasio na mene ... sto ako je potpisala mene? Sto ako je potpisala sebe? Dal ima pravo sebe potpisati sebe ako ona nije tamo prijavljena na tu adresu? Ažurirano Paket je preuzet ali ga nisu meni dali kako je receno postaru ... to je bilo 5.4 Citiraj
G-man odgovoreno: 11. travanj 2016. odgovoreno: 11. travanj 2016. Pa ukoliko je potpisala sebe, nema krivotvorenja. Zato sam i pitao što se desilo s paketom. Citiraj
G-man odgovoreno: 12. travanj 2016. odgovoreno: 12. travanj 2016. Paket je preuzet ali ga nisu meni dali kako je receno postaru ... to je bilo 5.4 Poštom preporučeno s povratnicom zatražite predaju paketa u roku 8 dana uz upozorenje da u protivnom slijedi kaznena prijava te tužba. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.