Jump to content

arheoloska zona - nalaziste


diva

Preporučene objave

Postovani molim pomoc, gradim kucu na podrucju stare kuce koju smo srusili i na tim temeljima gradimo novu uz nadogradnju nekih novih prostorija. Ishodili smo gradevinsku dozvolu koja je i pravomocna. Sad kad smo sve to ucinili zovu nas iz Opcine i traze da se sastanemo s arheologima jer se nasa kuca nalazi u arheoloskoj zoni. Obzirom da smo prije nego sto smo dobili gradevinsku dozvolu zatrazili misljenje i odobrenje... moje pitanje glasi da li mozemo imati kakve zakonske posljedice ako onemogucimo istrazivanja i da li imamo pravo na naknadu ako ce se vrsiti neka iskapanja jer smo potpisali ugovor s izvodacem i krecemo s izgradnjom za mjesec dana.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru felixx....bila na sastanku i nasli smo neki kompromis...provjerit ce da li postoje neka nalazista ali nece dirati dio gdje ce se izgraditi kuca...znaci samo od ceste do nove kuce i da ce to ucinit do pocetka izgradnje....u slucaju da nisam dala dopustenje zatrazili bi rjesenjem obustavu svih radova.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija