Jump to content

Parkirno mjesto


anonimno

Preporučene objave

Stanujemo u Kučerinoj ulici u Zagrebu i svakim danom borimo se za parkirno mjesto. Nije problem u tomu što na svaki stan dolaze dva automobila, već to što ekipa iz GSK svoja vozila (uglavnom manje kamiončiće) ne parkira na/u svojem parkiralištu već na mjestima predviđenima za stanare.

 

Totalni kaos nastupa svako jutro kada biseri iz tog istog poduzeća zablokiraju osobna vozila stanara, a mi kasnimo na posao jer moramo glumiti Poirota da bismo detektirali tog "pametnjakovića" koji onda još i prigovara zbog toga što ga dižemo od kave s drugarima i tomu sličnim jutarnjim aktivnostima naših prezaposlenih komunalaca.

 

Postojale su ideje stanara da zamolimo Zagreb parking da riješi taj problem no oni bi to rješili tako da označe mjesta i počnu naplaćivati parking. Mi stanari s time nismo ništa dobili jer bismo trošili godišnje i preko 1000,00 kuna za mjesto za koje ne bismo imali garanciju da će nas dočekati kada umorni stižemo doma s posla.

 

Stoga nas zanima, da li postoji neko treće rješenje? Vjerujemo da su se mnogi od vas s tim problemom već susreli, možda ga već i riješili, pa bi nam takvo iskustvo/savjet bio od velike koristi u rješavanju našeg problema.

 

Stanari Kučerine

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija